Veolia Water Technologies Netherlands B.V. (VWT-NL) heeft op 15 januari 2018 de overname van BeWasol B.V. succesvol afgerond.

Veolia Water Technologies is wereldwijd leider op het gebied van water- en afvalwaterbehandeling en biedt geavanceerde apparatuur en diensten voor waterbehandeling, -zuivering en duurzame inzet van uw waterresources. Veolia Water Technologies helpt klanten installaties en systemen voor water- en afvalwaterbehandeling te ontwerpen, bouwen, upgraden en beheren. Met een sterke focus op duurzame technologie├źn en een voortdurend streven de wereldwijde verspilling van water te reduceren, biedt Veolia Water Technologies ook een breed scala aan technologie├źn en processen voor het recyclen van water.

De verschillende diensten van BeWasol en VWT NL sluiten zeer goed op elkaar aan waardoor het totale aanbod uitgebreider en sterker wordt. Naast onze chemische producten voor de behandeling van uw ketel-, koel-, afval- en proceswatersystemen, bieden wij u nu ook meer expertise op het gebied van apparatuur, installaties, mobiele waterunits en diensten.

Wilt u meer weten over het aanbod van Veolia Water Technologies Netherlands? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0318-691500 of kijk op de website van Veolia Water Technologies Netherlands www.veoliawatertechnologies.nl